Roomchang Dental Hospital, en internationell toppdestination för tandvård, rekommenderar Lumoral till sina patienter

Roomchang Dental Hospital, en internationell toppdestination för tandvård, rekommenderar Lumoral till sina patienter

Roomchang Dental Hospital i Phnom Penh, Kambodja, erbjuder tandvårdstjänster av högsta kvalitet till överkomliga priser till patienter från när och fjärran. Som den första kliniken i Asien har Roomchang börjat använda Lumoral till sina patienter. Lumoral-behandling är ett nytt tillvägagångssätt för att förbättra den orala hemvården. Metoden hjälper till att hålla karies i schack samtidigt som den förbättrar resultaten av parodontit och periimplantatvård. 

Utmärkt kundvård är Roomchangs viktigaste uppgift, och kliniken har legat i framkant när det gäller att införa de mest effektiva moderna behandlingsmetoderna. Sedan starten 1996 har Roomchang vuxit till en av de största privata tandläkarpraktikerna i Sydostasien. Den har mer än 3 400 kvadratmeter golvyta i sin huvudsakliga sjukhusbyggnad och fem filialer i Phnom Penh. Roomchang erbjuder patienterna en mängd olika tandvårdsbehandlingar av hög kvalitet, i nivå med de bästa standarderna i världen. Dessa inkluderar behandlingar för implantattandvård, fullständig oral rekonstruktion, ortodonti, kosmetisk tandvård och käkkirurgi.

- Alla våra tandläkare är internationellt kvalificerade yrkespersoner som har utbildats över hela världen. Med stor erfarenhet och regelbundet deltagande i fortbildningar, workshops och internationella tandvårdskonferenser kan patienterna vara säkra på att vår expertis är uppdaterad och att de alltid får en behandling av utmärkt kvalitet, säger Dr. Tith Hong Yoeu, grundare och direktör för Roomchang Dental Hospital.

Roomchang har mer än 200 anställda och erbjuder tandvårdstjänster till tusentals patienter varje månad. Dess centraliserade tandtekniska laboratorium är utrustat med den senaste digitala tekniken från Tyskland, bland annat sådan som möjliggör CAD-CAM 3D-skanning och felfri fräsning. Alla produkter, material och all utrustning som Roomchang använder är tillverkade i USA, Japan eller Europa och är CE-, TUV- och FDA-godkända.

Dr. Tith noterar att konsekvent utbildning och fortbildning säkerställer att standarden inom tandvården är hög på Roomchang. För tandvårdsturister har Roomchang erfarenhet av att ordna allt från behandlingsplaner och läkarbesök till hämtning på flygplatsen och hotellboende för sina patienter.

- Vi inser att de flesta av våra internationella patienter väljer oss för att vi erbjuder tandvård av högsta kvalitet till överkomliga priser. Jämfört med priserna på tandbehandlingar i Australien, USA eller andra asiatiska länder kan du räkna med att spara upp till 70 % av kostnaden för tandbehandlingar utan att kompromissa med kvaliteten, tillägger han.

Implantatdesign av högsta kvalitet och särskild uppmärksamhet på munhygien i hemmet garanterar långsiktiga resultat

Dr. Tith Hong Yoeu tog examen som Doktor i tandkirurgi vid fakulteten för tandvård vid University of Health Sciences i Kambodja år 2005 och en Master of Science i oral implantologi från Goethe Frankfurt University. På Roomchang är han chef för oral kirurgi och implantologi och har många års erfarenhet av att specialisera sig på tandimplantatbehandlingar. 

Oral implantologi är en av de snabbast växande vetenskaperna inom tandvården. I takt med att människor åldras ökar antalet implantat som behövs. Implantat placeras också hos patienter som har behandlats för parodontal sjukdom. Detta kan vara en utmaning för implantatens överlevnadsgrad eftersom placeringen kräver en frisk benstruktur och friskt tandkött.

Dr. Tith konstaterar att kvalitetsmaterial är en viktig del av en högkvalitativ tandbehandling, särskilt när man fäster tandimplantat.

- En viktig faktor att ta hänsyn till när man väljer ett implantat är stabilitet. Många billigare implantatsystem håller sig inte bra i benet och kan orsaka allvarliga problem i framtiden. Om det finns någon mikrorörelse mellan implantatet och benet kommer detta att orsaka ben- och tandköttsdegradering. Därför använder vi endast tyska tandimplantat (Myplant ll), som är välkända för att eliminera detta problem.

Dessutom är underhållsbehandling en förutsättning för goda resultat vid implantatbehandling, säger Dr. Tith.

När du väl har fått ett implantat försvinner inte risken för att utveckla tandköttssjukdomar. Utan rätt vård kan du utveckla periimplantitis - en form av tandköttssjukdom som drabbar personer med implantat. Periimplantitis uppstår när bakterier byggs upp och påverkar tandköttsvävnad och ben runt ett tandimplantat.

- Det är här som behovet av Lumoral-behandling hos patienterna kommer in, konstaterar han.

Lumoral bidrar till att främja god munhälsa och framgångsrika tandbehandlingar

Lumoral är en banbrytande medicinteknisk produkt som är utformad för att förbättra munhygienen och öka munhälsan. Lumoral erbjuder antiinflammatorisk behandling för patienter i olika patientgrupper - även de med svårbehandlade munsjukdomar som svåra tandköttssjukdomar och parodontit. Lumoral-metoden är vetenskapligt bevisad att vara den bästa tillgängliga hemvårdsbehandlingen för parodontalpatienter och implantatunderhåll.

- Vi upprätthåller en framgångsfrekvens på över 99,9 % med våra implantatfall, vilket vida överstiger den internationella standarden. Denna framgång bygger på ett starkt partnerskap mellan en briljant implantatdesign från professor Nentwig och kompetensen och utbildningen hos våra team vid Goetheuniversitetet och Roomchang, säger Dr. Tith.

- Genom att rekommendera Lumoral-metoden till våra patienter kan vi bidra till att se till att de har bästa möjliga dagliga rutin för munvård i hemmet, vilket bidrar till att stödja deras munhälsa och långvariga implantatrekonstruktion.

Dr. Tith Hong Yoeu, grundare och direktör för Roomchang Dental Hospital.

Testa i 30 dagar