Testa din inflammationsstatus vid Lumoral-ståndet på FIBO 2024

Testa din inflammationsstatus vid Lumoral-ståndet på FIBO 2024

Ny vetenskaplig forskning visar att om du vill förbättra dina idrottsprestationer måste din munhälsa också vara i toppform. Allt fler forskningsresultat pekar på den viktiga roll som munhälsan spelar för idrottares prestationer.

Nyligen forskning har belysat det nära sambandet mellan tandköttsinflammation (gingivit/parodontit) och idrottsprestation. Enligt ledande experter korrelerar graden av inflammation direkt med minskad prestation i aktiviteter som tyngdlyftning och fysiska tester.

Gingivit, som orsakas av plackinducerad inflammation, och parodontit, en mer allvarlig tillstånd som påverkar både tandköttet och den stödjande käkbenet, är vanliga problem med munhälsa. Om de inte behandlas kan dessa tillstånd leda till tandförlust och andra allvarliga komplikationer.

För att förebygga och bota inflammatoriska tillstånd i munnen, har finska forskare utvecklat en banbrytande lösning som är utformad för att effektivt bekämpa plack och inflammation. Lumoral använder innovativ ljusaktiverad teknik, vetenskapligt beprövad i talrika studier, för att selektivt eliminera skadliga munbakterier, vilka är associerat med 95 % av alla munsjukdomar.

Annimari är en av de snabbaste finska 100-meter hinderlöparna någonsin. Sedan hon lade till ljusaktiverad antibakteriell behandling till sin munvårdsrutin har Annimari märkt en betydande förbättring av sin tandköttshälsa.

Testa din inflammationsstatus!

Deltagare på FIBO, som äger rum på Mässområdet i Köln, Tyskland, från den 11 till 14 april, kommer att ha en exklusiv möjlighet att testa sin inflammationsstatus vid Lumoral montern (Hall 5.2 Stand B 42). Genom en snabb och enkel testning kan besökarna fastställa eventuell inflammation i munnen, vilket ger viktig information om deras munhälsa. Testet, värt €60, erbjuds gratis under FIBO-evenemanget.

Dessutom kan deltagare lära sig mer om framtidens munvård. Lumoral erbjuder selektiv inflammationsskontroll, vilket hjälper idrottare och andra att upprätthålla optimal munhälsa och förbättra sin prestation.

Genom att integrera Lumoral i sin tandvårdsrutin kan professionella idrottare, fritidsutövare och åldersgruppsatleter förebygga tand- och tandköttsjukdom, vilket kan leda till förbättrad idrottsprestation och övergripande välbefinnande.

Missa inte chansen att upptäcka framtidens tandvård och dess fördelar för idrottsprestationen på FIBO. Besök Lumoral-ståndet för att lära dig mer om denna innovativa lösning och ta det första steget mot en hälsosammare och mer framgångsrik livsstil. Du kan även delta i de två föreläsningarna om detta ämne, en på lördag kl 10:00 och den andra på söndag kl 16:40. Föreläsningarna äger rum i området för Nutrition & Diagnostik i Hall 4.2.

FIBO är världens ledande mässa för fitness, wellness och hälsa och äger rum i Köln.

För mer information om Lumoral, besök gärna www.zeroplaque.de ELLER www.lumoralpro.com.


Testa i 30 dagar
Mors dag - se erbjudandena! Mors dag - se erbjudandena!