Lumoral revolutionerar tandvården: Effektiv antibakteriell tandrengöring i hemmet

Lumoral revolutionerar tandvården: Effektiv antibakteriell tandrengöring i hemmet

Lumoral är den första produkten i världen som erbjuder effektiv antibakteriell rengöring för tandvård i hemmet. Patienten kan tryggt använda det som en del av sin vanliga tandvårdsrutin.

Antibakteriell fotodynamisk terapi är en framväxande metod för att bekämpa sjukdomsframkallande bakterier i tänder och mun eller så kallade dentala patogener. Metoden innefattar en kombinerad användning av ett fotosensibiliserande (ljuskänsligt) ämnde och speciella ljusvåglängder för att eliminera dentala patogener.

Lumoral är en medicinteknisk produkt vars indikation är förebyggande av karies, tandköttssjukdomar och oral mucosit. Kliniska prövningar har nyligen inletts för att etablera Lumoral som en behandlingsmetod för parodontit och peri-implantit.
Pilotstudierna för peri-implantatpatienter har varit väldigt lovande.

Hur Lumoral används

Girl taking mouth rinse

1. Skölj

Skölj munnen med mintsmakande Lumorinse i en minut. Det ljusaktiverade färgämnet i munsköljet fastnar på ytan av plack.

Lumoral in use

2. Aktivera

Placera munskenan i munnen i 10 minuter. Det integrerade ljuset aktiverar färgämnet i munsköljet, vilket sätter i gång behandlingens antibakteriella verkan. Känslan av värme som uppstår i munnen är en naturlig del av den fotodynamiska processen.

Brushing teeth

3. Borsta

Borsta tänderna med omsorg. Mikroskopiska plack som lagt sig på tandytan och tandköttet kan nu lätt borstas bort. Du kan känna av skillnaden i renhet redan efter första behandlingen.

Uppfyller sitt löfte till 200 %. Det känns som att borsta tänderna för första gången i sitt liv!

– Lumoral-användare 

Vill du veta mer?

Ifall du är intresserad av vetenskapen bakom Lumoral eller vill delta som forskare i pågående kliniska studier för parodontit, vänligen kontakta oss på info@koitehealth.com.

Du kan bekanta dig med metodens vetenskapliga grund här

Testa i 30 dagar